De fotograaf

 

Hallo! Mijn naam is Erik Jonker. Ik ben portretfotograaf en woon en werk in Westzaan (Noord-Holland). De portretten die ik maak zijn van het soort waarvoor wat langer de tijd genomen moet worden om het echt goed te doen. Niet alleen tijdens het portretteren, maar ook in de nabewerking. Vandaar dat zaken als bijvoorbeeld pasfoto's niet echt mijn ding zijn. De afgelopen jaren heb ik al veel mensen geportretteerd en diverse voorbeelden hiervan zijn op deze website te vinden. Ook vind ik het erg leuk nieuwe wegen te bewandelen en nieuwe ontdekkingen te doen. Op dit moment experimenteer ik bijvoorbeeld met de (on)mogelijkheden van polaroid en met het afwerken van foto's met olieverf en bijenwas.

 

Tja, wat kan ik verder nog vertellen? Ik heb m'n fotografieopleiding gedaan aan de fotovakschool in Amsterdam. Ook houd ik erg van muziek en kunst. Twee zaken die ik gelukkig kan combineren met een iets anders wat ik erg leuk vind: lesgeven aan jongeren.

 

Ik hoop dat je geniet van de foto's op de website en mocht je zin hebben om jezelf eens mooi te laten portretteren, neem dan contact met me op. Ik hoor graag van je.

 

Erik

 

Erik Jonker - De fotograaf

copyright foto's en websiteontwerp © erik jonker - 2016

Erik Jonker - De fotograaf
Erik Jonker - De fotograaf
Erik Jonker - De fotograaf

copyright © erik jonker - 2016

Erik Jonker - De fotograaf

© erik jonker - 2016